Hoppa till innehållet
14 juni 2018

Z1 122 Cub Cadets minsting i Pro segmentet

89000 kr 

Cub Cadet´s Z1 122 är en professionell Zero-Turn åkgräsklippare där du kontrollerar både hastigheten och körriktningen med styrspakarna.
Åkgräsklipparen har 122 cm klippdäck och kraftfull 2-cylindrig Kohler Confidant EFI-motor, dubbla hydrostater som ger maximal framkomlighet och nol;al i svängradie vilket för att denna modell passar kuperade och komplexa gräsmattor.

Z1:an har en bekväm sits med armstöd och distinkta spakar som gör körningen enkel och ergonomisk. Modellen Z1 122 erbjuder både mulching och sidoutkast som standard.

Kohler-EFI-motorn är ingångsmodellen i Cub Cadet Pro-serien vilket gör maskinen otroligt ekonomisk. Du kan uppnå upp till 25% lägre bränsleförbrukning än med motorer med jämförbar prestanda. Du kan spara både tid och pengar eftersom Z1 122 behöver mindre bränsle och mindre frekventa tankningar.

Denna åkgräsklippare har även ett extremt hållbart svetsat klippdäck, rejält benutrymme och en stor bränsletank på hela 26 liter.

Vill du veta mer kontakta oss!


Fler nyheter

Racingkompaniet går in i QC trädgårdsexperten
Racingkompaniet går in i QC trädgårdsexperten
7 apr 2020:

Vi blir en del av QC Trädgårdsexperten, vilket leder till att vi har möjlighet att ta hem ett större utbud. Samt att vi får möjligheter som finns...

Ny Cub Cadet Traktor till Försäsongspris
Ny Cub Cadet Traktor till Försäsongspris
13 mar 2020:

Ny maskin till försäsongspris. Ordinarie pris 19 950:- Försäsongspris 16999:-   MOTOR LT1 NS96 Motor Cub Cadet OHV Cylindervolym...

Kvalitetssäkrad försäljning och service – motorsåg och röjmotorsåg
Kvalitetssäkrad försäljning och service – motorsåg och röjmotorsåg
20 feb 2020:

Vi är Bodens första Säker butik inom motorsåg och röjsåg. Säker butikKvalitetssäkrad försäljning och service – motorsåg och röjmotorsågAllmäntSäker...


By Formsmedjan. Powered by Yago