Hoppa till innehållet
14 juni 2018

Z1 122 Cub Cadets minsting i Pro segmentet

89000 kr 

Cub Cadet´s Z1 122 är en professionell Zero-Turn åkgräsklippare där du kontrollerar både hastigheten och körriktningen med styrspakarna.
Åkgräsklipparen har 122 cm klippdäck och kraftfull 2-cylindrig Kohler Confidant EFI-motor, dubbla hydrostater som ger maximal framkomlighet och nol;al i svängradie vilket för att denna modell passar kuperade och komplexa gräsmattor.

Z1:an har en bekväm sits med armstöd och distinkta spakar som gör körningen enkel och ergonomisk. Modellen Z1 122 erbjuder både mulching och sidoutkast som standard.

Kohler-EFI-motorn är ingångsmodellen i Cub Cadet Pro-serien vilket gör maskinen otroligt ekonomisk. Du kan uppnå upp till 25% lägre bränsleförbrukning än med motorer med jämförbar prestanda. Du kan spara både tid och pengar eftersom Z1 122 behöver mindre bränsle och mindre frekventa tankningar.

Denna åkgräsklippare har även ett extremt hållbart svetsat klippdäck, rejält benutrymme och en stor bränsletank på hela 26 liter.

Vill du veta mer kontakta oss!


Fler nyheter

Stihl 261 med Smart Connected på köpet!
Stihl 261 med Smart Connected på köpet!
18 feb 2019:

Stihls klassledande motorsåg får nu Smart Connector redan från start. Lätt, stark och enkel proffsmotorsåg med M-Tronic. Specialkonstruerad...

Är du den vi söker?
Är du den vi söker?
4 jan 2019:

Vi söker efter en fodervärd för en av våra robotgräsklippare i Luleå-, Bodenområdet.. För att få en bekväm sommar så har du nu möjligheten att få...

5-års garanti på Racingkompaniet!
5-års garanti på Racingkompaniet!
16 dec 2018:

5 års garanti på RACINGKOMPANIET   Från och med 1/1-2019 inför RACINGKOMPANIET unik 5 års garanti på utvalda maskiner som vi säljer. Ordinarie...


By Formsmedjan. Powered by Yago