Hoppa till innehållet

Tjänster

Vi är experter på Robotgräsklippare, vi har hela paketet från rådgivning, maskiner, installation och eftermarknad. Det uppskattar våra kunder som får ett bekymmersfritt ägande.
Petter Fagerström, delägare Racingkompaniet.

Installationer robotgräsklippare

Racingkompaniet utför professionell installation med kabel från 250 kvm till 25000 kvm allt bekymmersfritt och snabbt, installerat och klart inom en dag. Vi hjälper dig såklart hitta rätt robot som passar just din tomt vilket är viktigt att tänka på.

Robothotell

Vi erbjuder robothotell till fast pris. Vi hämtar, rengör, laddar, kontrollerar konditionen på kniv, sensorer och hjulmotorer. Vill du ha utleverans kan vi även ordna med det.

Service 

Vi erbjuder service av gräsklippare, snöslungor, handhållet,mopeder, mc och robotgräsklippare. 

Reparationer

Välkommen in med din maskin så hjälper vi till att reparera den. 

Reservdelar  

Vi har en stor del reservdelsförsäljning och lager. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt originaldelar för deras behov.

Rådgivning

Vår erfarenhet inom gräsklippare, åkgräsklippare, robotgräsklippare och andra maskiner gör att vi kan hjälpa dig att köpa rätt maskin. Med bra rekommendationer och hög service till våra kunder bygger vi vårt förtroende som en helhetsleverantör inom vårt område.

 

På Racingkompaniet står vi för kvalitet och har en bred erfarenhet med ett stort utbud av reservdelar. Vi försöker alltid hjälpa dig som kund och hålla en hög servicegrad.

Tillsammans är vi ett team med mycket lång erfarenhet och bred kunskap, det borgar för en trygghet åt dig som kund!

Välkommen!

 

 

By Formsmedjan. Powered by Yago