Hoppa till innehållet
14 december 2018

Kanondeal på robotgräsklippare

Kanondeal på robotgräsklippare

Vi har fått tag i en riktigt bra robot till ett fantastiskt pris. Vi säljer den för 19995:- inkl installation och hotell första året. Dessutom så erbjuder vi er möjligheten att få 5 års garanti!!!!

Ni sparar mer än 5000:- på att välja den här roboten i det här paketet.

Ordinarie pris på Cub Cadet XR 2000 är 21490:- (utan kabel och mällor) Den här roboten klarar tomter upp till 2000m2 och kan styras av en gratis app. Tillsammans med roboten kommer även ett hus till laddstationen och breda däck med dubbar. Cub Cadet XR2 2000 är en smart och stilig automatiskt och högspecificerad robotgräsklippare.

Robotgräsklipparen klarar upp till 2000 m² på kort tid och ger därmed många timmars klippfri tillgång till gräsmattan för barn och husdjur. Med en stark 200W-knivmotor som driver en solid och vass stålkniv klarar denna robot även högt gräs.

Tyst, stark och lång livstid
Cub Cadet XR2 2000 har tysta och borstlösa motorer som ger dig en bättre, starkare och effektivare klippning och de håller dessutom längre än traditionella kolmotorer. Roboten har ett av marknadens starkaste och mest tidseffektiva klippsystem, tack vare design och konstruktion samt den smarta klippfunktionen SmartMow.

Mulchklippning
Cub Cadet roboten ger ett fantastiskt bioklippresultat som innebär en kontinuerlig miljövänlig återgödsling av gräsmattan. Den solida kniven är mycket stark, slittålig och har en livslängd på en hel säsong vilket gör roboten relativt kostnadseffektiv. Robotens maximala klippyta är 2000 m² under optimala förhållande men garanteras 1200 m² även om man har flera zoner och sluttningar.

Ekonomisk och tyst
Roboten är mycket ekonomisk och tyst att använda. Tack vare EcoMode med lägre varvtal är ljudnivån endast 64 dB vilket också möjliggör att man ställer in klippschemat på kvällen utan att grannarna blir störda.

GSM
XR2-robotarna har en färdiginstallerad GSM-modul som kan kontrolleras och programmeras över internet.

Det unika kantklippningsprogrammet
Med sitt unika kantklippningsprogram (EDGE MODE) lämnar XR2-roboten inga hörn oklippta. Tack vare knivens placering på roboten klipps dessutom gräsmattan över begränsningskabeln och du slipper använda trimmern. Robotgräsklipparen klarar även att hantera flera zoner t.ex. om det är en gräsmatta med smala passager.

God framkomlighet
PowerGrips medföljer XR2 2000 och finns tillgänglig som tillbehör för roboten XR2 1000 och XR2 1500.

Uppbyggnad och installation
Cub Cadet XR2-robotarna har en modulär design vilket underlättar vid service och underhåll. Vid nedladdning av Cub Cadet mobilapp underlättar man vid både installationen, men också vid drift och användning av robotgräsklipparen. Installationen är mycket enkel och logisk. Som hjälp vid installationen kan man använda sig av: Manual, Quick Start Guide, Youtube eller mobil-appen.

Till denna robot medföljer:
Robotgräsklippare, Laddningsstation, RoboHome, Power wheels, RoboGrips

Garanti, service och underhåll - 5 års garanti.
För att roboten ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. Ett årligt utbyte av kniven är en bra början. Även lämna in roboten på vinterservice och underhållsladdning är ett bra tips.

För att läsa mer om roboten: https://eu.cubcadet.com/se/produkter/robotgraesklippare/xr2/detaljer-xr2/ean/4008423883435/ 


Fler nyheter

NY STUDIE: ROBOTGRÄSKLIPPARE BÄTTRE FÖR BIOLOGISK MÅNGFALD
NY STUDIE: ROBOTGRÄSKLIPPARE BÄTTRE FÖR BIOLOGISK MÅNGFALD
28 maj 2023:

När det kommer till biologisk mångfald i gräsmattor ger robotgräsklippare bättre resultat än vanliga gräsklippare med uppsamlare. Det visar...

Lördagsöppet
Lördagsöppet
24 apr 2023:

LÖRDAGSÖPPET!  MÅNDAG-FREDAG 9-17 LÖRDAG 10-14 SÖNDAG STÄNGT

MSA 160 & MSA 220 TILL KAMPANJPRIS
MSA 160 & MSA 220 TILL KAMPANJPRIS
13 mar 2023:

Våren är på ingång och vi har kampanj på Stihls batteridrivna motorsågar!  Båda motorsågarna tillhör Stihls AP-system som går att kombinera...


By Formsmedjan. Powered by Yago